Monday, 28 November 2011

Commercial Lodówki: Wskazówki dotyczące zakupu i Aplikacje

Nie było moim przyjacielem, który pracował w hotel i mówił mi o całym pośpiechu bankietów przygotowanie i wymagań klienta kuchni, które większość czasu nie można dostać i jak się jeszcze upewnić się o wszystko , ale wszystkie niezbędne składniki i czas ich w dużych lodówek, aby uniknąć w ostatniej chwili potu. Sposób opisał rzeczy mi się, handlowych lodówki w restauracji lub hotelu, wydawało się, że gigant który jak zbawiciela i może uratować ich od wszystkich kłopotów. Rysopis był taki, że maszyny te rzeczywiście były tak duże, jak chodzić w szafie. Teraz wiem że to, co powiedział mi wtedy rzeczywiście prawdziwe i nie ma powodów, aby uśmiech uwagę powyższe, jak jego loty wyobraźni.

Lodówki handlowe stosowane są w restauracje i hotele, gdzie przestrzeń składowania musi być więcej i nie ma dużych hoteli, w których mogą sobie pozwolić na spacer w zamrażarce, ale potem ze względu na rosnący brak miejsca nie jest to, co każdy może wyglądać organizacja komercyjna z niecierpliwością. Dlatego idealne cechy powinny być takie, że jest łatwe dla pracowników kuchni do pracy w ograniczonej przestrzeni z tak wielu z nich się i dostać rzeczy, które muszą zawsze bez większego grzebania i potknięcia. Commercial lodówki muszą być bardzo energooszczędne, a także, choć o zamrożeniu tak dużo rzeczy nie wymaga dużo energii. Tak więc przy zakupie handlowych lodówka po prostu nie może sobie pozwolić na jakiekolwiek błędy. Cały proces musi być dobrze przeanalizowane i rozważane. Być może nie być w stanie oprzeć się pokusie zakupu drugiego lodówka strony, ponieważ daje wiele pod względem ceny, ale potem po kilku napraw cena dochodzi do jednego i tego samego. Jeśli masz zamiar trochę można zapisać się z wszystkich tych problemów. Sprawdź, szafy, skraplacza i parownika, aby można było upewnić się co do podstawowych mechanizmów funkcjonowania lodówce.

Ogólne wskazówki dotyczące zakupu Commercial lodówek Technology-Commercial lodówki są zaprojektowane w taki sposób, aby temperatura wnętrza szafy może być zachowana między 36 a 40 stopni Celsjusza, gdy temperatura w zamrażarce może być utrzymywany od -2 do +2 stopni Celsjusza . Wielkości jednostki może wahać się od małego w sprzeczności z lodówki, że jest jak duże roll-przez jednostkę. Duże lodówki są zwykle podzielone na różne przedziały wewnątrz. Istnieją dwa produkty temperatura jak w lodówce i zamrażarce przedziałów mieszkalnych lodówki ale w przeciwieństwie do tych oddzielne sprężarki, skraplacze i parowniki do lodówki i zamrażarki jednostek. Jeśli rozważasz dwa małe lodówki temp, można uzyskać dodatkowe oszczędności poprzez zakup mieszkalnych lodówki ale przed tym, że się z lokalnym lub kod budynku departamentu zdrowia, czy lodówki mieszkalnych mogą być używane w zastosowaniach komercyjnych. zamrażarki do lodów, które są znane także jako niskie temperatury zamrażarki, utrzymuje temperaturę wnętrza szafy na -5 stopni Celsjusza lub nawet mniej. , Rozmiarem i konserwacją należy również pamiętać zwłaszcza utrzymanie od utrzymania może być jednym z problemów, ból, że może twarzy. Czy wybrać lodówkę, która jest tylko jedną adekwatną do zamierzonego zastosowania. Jeśli masz ponad wielkości lodówki to tylko zwiększa koszty początkowe i doprowadzić do nadmiernej Wydatki z tytułu strat energii. Aby oszczędzać energię, utrzymanie temperatury wewnętrznej w odpowiednie podłoże używane do przechowywania produktów spożywczych. Większość komercyjnych lodówki są dostępne, w rzeczywistości są one wytwarzane z umieszczonym na zewnątrz, termometr cyfrowy, który sprawia, że ​​kontrola temperatury wewnętrznej łatwe. ; Sprawdzić gabinetu jest również bardzo ważne przy zakupie handlowych lodówce. Możesz zacząć od odwiedzenia gabinetu. Jeśli wydaje się dobry, możesz sprawdzić całą lodówkę. Jeśli wygląda na stare i zużyte, zawsze można znaleźć inne jednostki, ale nawet gdyby rząd dobrze wygląda musisz zadbać o kilka rzeczy. Musisz sprawdzić czy wyłączenie świateł gdy drzwi są zamknięte. Sprawdź również uszczelek, jeżeli są one podziału, ciągnąc luźne lub wysychaniem. Nie może być pęknięć w ścianach i Drzwi wewnętrzne jednostki, nawet te naprawy, więc należy być ostrożnym i szukać drobiazgi od wszystkich tych rzeczy może doprowadzić do nadmiernego czas trwania, oblodzenie parownika i ewentualnej awarii sprężarki. ; Sprawdź parownika i skraplacza, jak również od złych parownika może doprowadzić do uszkodzenia sprężarki. W przypadku skraplacza tylko sprawdzić czy żeberka skraplacza są tłuste jak działa tłuszczu jako izolator i powoduje sprężarki do jego przegrzania i przepracowany. , Są to kilka kroków, które należy wykonać przed rozpoczęciem inwestycji bomby w handlowej lodówce. Należy sprawdzić wszystkie podstawowe części i nie będzie źle.

No comments:

Post a Comment